Skatepark Haarlem Crowdfund!

De hal voor het eerste indoor skatepark van Haarlem wordt nu gebouwd. Het enige wat nog ontbreekt zijn de financiën voor de bouw van de obstakels in het skatepark. Daar hebben we jullie hulp bij nodig. Donate, Create & Skate! Realiseer samen met ons het indoor skatepark.

Klik hier om te doneren!

Donate Skatepark Haarlem

Met elke kleine of grote donatie komen we een stap dichterbij om de inrichting van Skatepark Haarlem te financieren. Met jouw donatie kunnen we snel beginnen. Bekijk hier de opties om te doneren de mogelijke rewards.

Create Skatepark Haarlem

Er is inmiddels een clean en modern skatepark ontworpen door bekende Haarlemse skaters. Nu de obstakels nog realiseren! Het street parcours en de mini-ramp moeten gebouwd worden en hiervoor hebben we materiaal nodig.

Skate Skatepark Haarlem

Als de crowdfunding een succes wordt, kunnen we met een beetje geluk en hard werken, samen skaten in deze nieuwste hotspot van Noord-Holland! Naast een skatepark wordt er ook een bar en restaurant gerealiseerd waar je kunt genieten van happen, dranken en feestjes.

Klik hier om te doneren!

De crowdfunding wordt mede mogelijk gemaakt door Voorjebuurt.nl. Voor je Buurt is hét crowdfundingplatform voor een buurt, dorp of stad.