Red Bull Skate Arcade 2014

skatearcade

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 22 april start de video contest met als ultieme prijs een geheel verzorgde reis naar Californië verzorgd door Red Bull. Meld je nu aan voor de video contest.

[button color=”white” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.redbullskatearcade.nl/”]Inschrijven Red Bull Skate Arcade 2014[/button]

 

Elke week gaat er een level open en moet je de straat op om een trick te filmen die je moet uploaden. Hoe sneller je dat doet hoe meer punten je kunt krijgen. In totaal zijn er acht levels en dus veel punten te verdienen. Bij elk level is er een weekwinnaar waar een deck voor weg te geven is. Zorg dat jou videos veel views krijgen wat meer stemmen gaat opleveren waardoor je meer kans maakt om te winnen. De uiteindelijke winnaar uit Nederland mag naar de World Finals in Barcelona wat uiteraard geheel verzorgd is. De winnaar van die contest wint een geheel verzorgde trip naar Californië. De winnaar die aan de World Finals in Barcelona mag deelnemen wordt 10 juli door de jury bekendgemaakt.

Dus schrijf je snel in en doe mee! Douwe ging er vorig jaar met een trip naar Los Angeles vandoor. Kijk hieronder naar zijn trip.