Emerica Wild In The Streets Almere

In 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 en 2012 werden de straten van Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Enschede en Amsterdam al overgenomen door skateboarders. En dit jaar gaat skateboardend Nederland de straten van Almere overnemen tijdens de 2015 editie van de Emerica Wild In The Streets.

De stad Almere is natuurlijk de thuisbasis van Hardbitten, maar heeft ook behoorlijk wat sicke spots. Op de een of andere manier wordt deze stad altijd overgeslagen om eens een goede sessie te houden. Samen met Hardbitten gaan we daar verandering in brengen.

We verzamelen ons allemaal om 13:00 uur bij Hardbitten & The Others. Van daaruit gaan we een route door de stad maken en pakken we elke spot aan die we tegen komen. Natuurlijk zullen we zorgen dat er genoeg prijzen zijn. Maar dat is nog niet alles. Naast dat we een te gekke dag hebben met sick skaten, is er bij terugkomst bij de Hardbitten nog een miniramp battle en zal er wat te eten klaar staan voor iedereen. Genoeg reden om Almere eens te laten zien dat skateboarden in deze stad thuis hoort.

Wat?                                     Emerica Wild In The Streets

Wanneer?                          16 Augustus 2015

Verzamelen om 13:00 uur bij Hardbitten & The Others in Almere.

Schutterstraat 46 – Almere Stad

Meer info op de Facebook Pagina

Tot dan!