Events

Evenement details:

 • za
  03
  okt
  2020

  Waalhalla Pool contest 2020

  Waalhalla, Nijmegen

  🛹🔥 𝟜𝟘 𝕊𝕜𝕒𝕥𝕖𝕓𝕠𝕒𝕣𝕕𝕖𝕣𝕤 // € 𝟙𝟘𝟘𝟘,- 𝕡𝕣𝕚𝕛𝕫𝕖𝕟𝕘𝕖𝕝𝕕 // 𝟙 𝕝𝕚𝕧𝕖𝕤𝕥𝕣𝕖𝕒𝕞 🔥🛹
  Na maanden van splinters is het eindelijk zo ver! De pool van Waalhalla is af en wat is ie mooi. Hulde aan het bouwteam! De pool moet natuurlijk goed ingewijd worden en dat doen we op 3 oktober met de skateboard pool games!
  Met € 1000,- prijzengeld en allemaal andere toffe goodies wordt deze avond een top avond! Dank aan de Gemeente Nijmegen, Globe, SkateOn & Waalhalla skateshop*

  De jam is binnen de corona maatregelen vormgegeven. Dit betekend dat 40 skateboarders worden uitgenodigd om deel te nemen. Helaas is er vanwege de beperkte ruimte gekozen om geen publiek toe te laten rond de pool. Je kan in Waalhalla wel de livestream in het horecagedeelte volgen, ook hier is maar plek voor 40 bezoekers. 𝗠𝗲𝗹𝗱 𝗷𝗲 𝗮𝗮𝗻 𝘃𝗶𝗮 𝗶𝗻𝗳𝗼@𝘄𝗮𝗮𝗹𝗵𝗮𝗹𝗹𝗮-𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗺.𝗻𝗹 (𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗲𝗻𝘁𝗿𝗲𝗲 𝗻𝗮𝘁𝘂𝘂𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸) 𝘃𝗲𝗿𝗺𝗲𝗹𝗱 𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗻𝗮𝗮𝗺 𝗲𝗻 𝘁𝗲𝗹𝗲𝗳𝗼𝗼𝗻𝗻𝘂𝗺𝗺𝗲𝗿.

  ⚠️ VOL = VOL! ⚠️
  🎥 𝕃𝕚𝕧𝕖 𝕤𝕥𝕣𝕖𝕒𝕞 🎥
  Via onze site is elke seconde van de jam te volgen! Je hoeft dus niks te missen van de actie en zal door onze verslaggevers ter plaatse worden bijgepraat van alle tricks en slams. Alsof je er naast staat!